Online vonatos játékok

2014.06.06. 16:56

Ki ne álmodozott volna gyerek korban egy jó kis terepasztalról? A vonatok szeretete, gyerekkorban érkezik aztán vagy megy, vagy nem. Ha nálad megmaradt akkor biztos vagyok benne, hogy az online vonatos játékok a kedvenceid közé tartoznak.

Idáig lehet, hogy sokat búslakodtál amiatt, hogy nem találsz jó vonatos játékot a neten. Most örömmel közlöm veled a hírt, ezek a remek játékok megérkeztek az internetre is!

Autós játékok

2013.04.04. 20:50

autós játékokAz autós játékokról már több postom is szólt ezen a blogon. Ezek nagy része pc-s, offline játék. Ilyen például a Need For Speed, nagy sikerű pc-n és konzolon is hódító autós játék. Ezek mind nagyon jó és minőségi játékok, lenyűgöző grafikai motorral. Persze ezen nem is lehet annyira csodálkozni, hiszen a technika rohamosan fejlődik, egyre gyorsabb és gyorsabb számítógépek jelennek meg és ezeket az autós játékokat, 10-20 fős csapatok fejlesztik. Mégis van egy bökkenő velük kapcsolatban.

Pénzbe kerülnek, még pedig sok pénzbe! Egy részről magát a játékot meg kell vennünk, súlyos összegekért. Aztán ott vannak a drága  hardverek amikre szintén komoly összegek leperkálás után juthatunk csak hozzá. A kérdés tehát adott. Csak az játszhat akinek sok pénze van?

autos játékElég sokféle autós játék fordult meg már a kezeim között és ezek egy része versenyzős játék volt. De olyannak ritkán találkozni, amiben kamionokkal kell versenyezni! Ebben a játékban most ez a helyzet. És nem is akármilyen kamionokkal, hanem igazi amcsi csőrös kamionokkal. A játék elején először beállíthatjuk, hogy nézzen ki a kamionunk és utána indulhat is a verseny! Remek kis játék, igazi autós játék különlegesség!

Zuhatag játékok

2013.03.31. 20:09

A zuhatag játékokat elég nehéz besorolni bárhova, illetve nem is ez a legjobb kifejezés erre. Inkább az a probléma a zuhatag játékokkal, hogy túl sok helyre is besorolhatóak. Tekintgetünk rájuk úgy is mint lányos játékok, de úgy is nézhetjük őket, hogy logikai játékok. Bárhonnan is közelítjük meg a dolgot azt biztos, hogy a zuhatag játékok nagyon élvezetesek és szórakoztatóak!

Junk food lányos játék

2013.03.29. 12:10

lanyos-jatekok.jpgHa azt mondom valakinek, hogy lányos játékok, akkor a legtöbb embernek kapásból, valami babázós játék jut eszébe! Pedig az ingyenes lányos játékok elég változatosak tudnak lenni! Itt van mindjárt egy példa, egy kiszolgálós játék! Ezekben a lányos játékokban éttermeket, büféket kell vezetnünk. Egyes változataiban csak a vendégek kiszolgálása a feladatunk, mint egy jó pincérnőnek. Persze ez sem egyszerű, mert a vendégek nem szeretnek sokat várni, szóval időre kell, a megfelelő vendégnek a megfelelő ételt kivinnünk!