A két kedvenc online játékokkal foglalkozó oldalamat szeretném ismét elővenni. Mindkettőn található egy játék kategória, ami igen közel áll a szívemhez és ezek a kategóriák rokonok egymással. Az első a Mega Játékok oldalon található, háborús játékok kategória, ahol biztonságosan és kényelmesen, a pihe puha fotelünkbe süppedve csöppenhetünk bele a legvéresebb hadszínterekre. Ezekben a háborús játékokban általában lövöldöznünk kell, de vannak olyanok is amelyek a stratégiai érzékünket teszik próbára.

A másik kategória, pedig remek akciókat biztosít. Ezek a lövöldözős játékok a legjobb online akció játékok amiket a neten találhatunk. Jó persze ez a megállapítás kicsit erős így ebben a formában, de mint tudjuk ez annyira szubjektív. Kinek-mi jön be. Hát nekem ezek a lövöldözős és háborús játékok bejöttek. Emiatt is mertem ajánlani nektek. Remélem nem fogtok csalódni bennük!

A bejegyzés trackback címe:

https://tuti-jatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr255051067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása