Autós játékok

2011.06.06. 11:49

Most rendhagyó módon nem offline pc-s játékokat hanem három online játékokat összegyűjtő oldalt ajánlok nektek.

Az egyre népszerűbb autós játékok

Egyre nagyobb tábort hódítanak meg az autós játékok. Manapság már annyira népszerűek lettek, hogy egyre több olyan oldal jött lére, ami direktbe ezeket az autós játékokat gyűjtik össze. Persze az online autós játékok is több, típusra oszthatóak (taxis, parkolós, versenyzős stb.), így színesítik ezeket az oldalakat. Az általam ajánlott oldal az autos-jatekok.eu, ami rengeteg ilyen autós játékot tartalmaz.

Egyéb online játékok

Aztán vannak olyan játékokat tartalmazó oldalak, melyek nem téma specifikusak, hanem vegyesen található rajtuk a játékok. Ezek az oldalon belül témákra bontva tartalmazzák a játékokat, így a fent említett autós játékok is megtalálhatóak rajtuk, több játék stílussal együtt. Az általam ajánlott oldal a jatekok75.hu is ilyen, ahol rengeteg játékot találhatunk teljesen ingyen.

Lányos játékok

Régebben inkább a fiúk játszottak számítógépes játékokkal. Manapság viszont már egyre több lány is megjelent ezen a "piacon". Ezt sokan észre vették és elkezdtek megjelenni a lányoknak szoló játékok összegyűjtésére specializálódott oldalak. Ilyen oldal a lanyos-jatekok.eu is, melyen olyan játékokat találhatunk, melyek főként a szebbik nem képviselőit érdekelhetik. Pl.: öltöztetős, kiszolgálós, sminkelős stb. lányos játékok.

A bejegyzés trackback címe:

https://tuti-jatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr632961250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása