Autós játékok

2013.04.04. 20:50

autós játékokAz autós játékokról már több postom is szólt ezen a blogon. Ezek nagy része pc-s, offline játék. Ilyen például a Need For Speed, nagy sikerű pc-n és konzolon is hódító autós játék. Ezek mind nagyon jó és minőségi játékok, lenyűgöző grafikai motorral. Persze ezen nem is lehet annyira csodálkozni, hiszen a technika rohamosan fejlődik, egyre gyorsabb és gyorsabb számítógépek jelennek meg és ezeket az autós játékokat, 10-20 fős csapatok fejlesztik. Mégis van egy bökkenő velük kapcsolatban.

Pénzbe kerülnek, még pedig sok pénzbe! Egy részről magát a játékot meg kell vennünk, súlyos összegekért. Aztán ott vannak a drága  hardverek amikre szintén komoly összegek leperkálás után juthatunk csak hozzá. A kérdés tehát adott. Csak az játszhat akinek sok pénze van?

Online autós játékok

Ez a válasz a kérdésre. Vagyis nem. Nem kell súlyos összegeket kifizetnünk egy jó autós játékért, de persze kicsit alább kell adnunk az igényeinket. A neten fellelhető autós játékok teljesen ingyenesek és ezrével találhatunk ilyeneket a neten. Nagyon sok online játékokkal foglalkozó oldal van az interneten, de olyanok is vannak amelyek kifejezetten autós játékokra specializálódtak.

De miért adják nekünk az autós játékokat?

A válasz rendkívül egyszerű: reklám. Ezekben a játékokban és az oldalakon is reklám találhatóak. Ezeknek a bevételeiből élnek a játékok fejlesztői, és az oldalak üzemeltetői is. Magyarán nekünk játékosoknak pénzünkbe nem kerül, egy-egy játék, így kedvünkre próbálhatunk ki annyit amennyit csak akarunk!

Persze nem fogjuk azt a játékélményt kapni, mint egy több tízezer forintos játéktól, de miért is várnánk ezt egy ingyen megkapott játék esetében? És ha nem tetszik az aktuális játék, menjünk tovább, hiszen több ezret találhatunk még az interneten belőlük!

A bejegyzés trackback címe:

https://tuti-jatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr265196045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

online_jatek 2013.05.05. 19:27:15

Nagyon jó ez az oldal! Hasonló online játékokat taláhatok ezen az oldalon is:
ingyenonlinejatek.blog.hu/
Sok szeretettel várunk ott is mindenkit! Jó játékot kívánok mindkét oldalon :)!
süti beállítások módosítása