Junk food lányos játék

2013.03.29. 12:10

lanyos-jatekok.jpgHa azt mondom valakinek, hogy lányos játékok, akkor a legtöbb embernek kapásból, valami babázós játék jut eszébe! Pedig az ingyenes lányos játékok elég változatosak tudnak lenni! Itt van mindjárt egy példa, egy kiszolgálós játék! Ezekben a lányos játékokban éttermeket, büféket kell vezetnünk. Egyes változataiban csak a vendégek kiszolgálása a feladatunk, mint egy jó pincérnőnek. Persze ez sem egyszerű, mert a vendégek nem szeretnek sokat várni, szóval időre kell, a megfelelő vendégnek a megfelelő ételt kivinnünk!

De vannak bonyolultabb kiszolgálós lányos játékok is! Ezekben nem csak kiszolgálni, kivinni kell az ételt, desszertet stb. Hanem nekünk kell elkészíteni is, ráadásul a vendég igényei szerint. Ilyen a lent található játék is!

Junk food lányos játék

A bejegyzés trackback címe:

https://tuti-jatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr755177443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása