Zuhatag játékok

2013.03.31. 20:09

A zuhatag játékokat elég nehéz besorolni bárhova, illetve nem is ez a legjobb kifejezés erre. Inkább az a probléma a zuhatag játékokkal, hogy túl sok helyre is besorolhatóak. Tekintgetünk rájuk úgy is mint lányos játékok, de úgy is nézhetjük őket, hogy logikai játékok. Bárhonnan is közelítjük meg a dolgot azt biztos, hogy a zuhatag játékok nagyon élvezetesek és szórakoztatóak!

Zuhatag játékok

zuhatag játékokDe mit is azok a zuhatag játékok? Miről is van szó pontosan? Adott egy tábla. Ezen a táblán négyzetrácsos - vagy más, de ez a leggyakoribb - elrendezésben különböző színű elemek vannak. Ezek az elemek lehetnek golyók, gyémántok stb. A játékos ezeket az elemeket cserélgetheti fel, azaz két egymás mellett lévő elemet felcserélhet. Ha egy ilyen csere során, három azonos színű elem kerül egymás mellé akár vízszintesen, akár függőlegesen ezek eltűnnek. A helyükre viszont fentről újabb elemek zuhannak.

Ez adta a zuhatag játékok nevét. Ha a csere során nem került egymás mellé három azonos elem akkor a csere sem történik meg.

Az interneten nagyon sokféle zuhatag játékkal foglakozó oldal található, így szerencsére aki szereti ezeket a játékokat, könnyen találhat belőlük ingyen! Jó szórakozást hozzájuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://tuti-jatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr655186261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása