Logikai játékok

2012.12.26. 09:19

Ismét egy rendhagyó poszttal jelentkezünk. Most is akár csak korábban az online játékokkal fogunk foglalkozni. Ezen belül is a logikai játékokkal. Egyre többen játszanak az interneten, hiszen mint említettünk nincs szükség letölteni, telepitgetni, és ami a legfontosabb legálisan játszhatunk ingyen! Az online játékok egyik hátránya viszont, hogy nem rendelkeznek olyan látványos grafikával mint az offline társai. És itt jönnek a képbe a logikai játékok, melyek nem igényelnek látványos grafikát, effekteket, hiszen ezeknél pont maga a játék a lényeg. Sok oldalon direkt összegyűjtötték az ingyenes logikai játékokat, mert rájöttek, hogy ezekkel egyre többen játszanak.

Ezért nem érdemes nekünk se kihagyni őket, ha szórakozásra vágyunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://tuti-jatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr314686548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katusb 2013.03.08. 13:56:19

Épp most találtam egy szókirakós alkalmazást Facebook-on, amiben nehezítés gyanánt pénzügyi szavakat kell találni. Nem kell hozzá semmi, csak egy gép, meg Fb, és tuti nem unatkozol többet! www.facebook.com/Ismerkedj/app_387180568032405
süti beállítások módosítása