Taxis játékok

2013.03.13. 08:58

taxis játékokAz autós játékoknak létezik egy speciális alkategóriája, ez nem más mint a taxis játékok. Ezekben a játékokban azt próbálhatod ki, hogy milyen lehet, egy taxis bőrébe bújva a várost járni és utasokra vadászni. Egy-két speciálisabb taxis játékban, egyedi történetet is belevittek. Ilyen például a lent látható Zombie Taxi 2, amelyben egy zombikkal megszállt városból kell kimentenünk a taxinkkal a túlélőket.

Taxis játékok

Vannak olyan autós játékok, melyek taxis játék betéttel rendelkeznek. Ilyen például a konzolokra és pc-re is megjelent GTA nevű játék, ahol egy taxit elrabolva állhatunk taxisnak. Az út szélén sétáló emberek, leintenek akiket ha felveszünk megadják az úti céljukat. Ide leszállítva őket kereshetünk némi pénzt a játékban.

Az online taxis játékok is szórakoztatóak persze és ami fontos, hogy ingyenesek. Szóval nem kell se fizetni érte és plusz előnyök, hogy játékokat letöltenünk se kell, mert a böngészőn keresztül játszhatóak. 

Mindjárt itt is van Nektek egy, a fent említett taxis játék, a Zombie Taxi. jó szórakozást hozzá!

Zombie taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://tuti-jatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr585132169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása