A Blizzard is meglepődött, amikor a Starcraft-játékosok Mekkájának számító Koreában kizárólag felnőtteknek szóló címmé nyilvánították a folytatást.



 

 

 

 

 

Az első rész és kiegészítője dobozára csak egy laza 15-ös számot nyomtattatott a helyi besoroló bizottság, jelezve, hogy a játékkal minden tizenötödik életévét betöltött illető játszhat majd. A StarCraft II-t viszont csak felnőttek vásárolhatják meg, a Korea Times értesülése szerint erőszakossága, durva nyelvezete és a játékban feltűnő droghasználat miatt. A Blizzardot is meglepte a döntés, hiszen valószínűleg nem nagyon akartak elrugaszkodni az eredeti koncepciótól ilyen téren - a fejlesztők fontolgatják a fellebbezést, erről 30 napjuk van dönteni.

Szerző: LordAzazel

Szólj hozzá!

Címkék: hirek

A bejegyzés trackback címe:

https://tuti-jatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr211936426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása