Most két játék kategóriát szeretnék ajánlani neked. Az egyik a Játék Betyáron található, szuper állatos játékok, melyekben az összes állat szerető ember, remek kikapcsolódást találhat! Ezeknek a játékoknak a közös ismérve, hogy erőszakmentesek és emiatt bátran ajánlható kis gyerekeknek is. Aranyos cicák, kutyák és egyéb állatok várnak ezekben a remek állatos játékokban!


A másik típusú játék, inkább a műszaki, mérnöki beállítottságú emberek számára okozhat remek kikapcsolódást és Mega Játékok online portál hozta el nekünk. Ezekben a játékokban különféle, épületeket, tornyokat kell felépítenünk úgy, hogy azok statikai szempontoknak megfelelően, minél nagyobbra nőhessenek és ne is dőljenek össze. Igen ezek pedig az igen kiváló online építős játékok. A legnépszerűbb típusa ezeknek a játékoknak a Tower Builder amelyekben, minél magasabb tornyot kell építenünk úgy, hogy az ne dőljön össze. Jó szórakozást hozzájuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://tuti-jatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr455040460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása