Ingyenes, kártyagyűjtögetős játék készül a kultikus fantasy világban.

A Blizzard bejelentette, hogy készül a Hearthstone: Heroes of Warcraft, egy ingyenes, kártyagyűjtögetős játék, amely a népszerű fantasy univerzumban játszódik. A játékban kilenc kaszt közül választhatunk, ezután különféle kártyákat gyűjtögethetünk, és online bárkivel megmérkőzhetünk. A leleplezésre a PAX East rendezvényen került sor, ahol elmondták, hogy egy mindössze 15 főt számláló csapat fejleszti a játékot, akiket Rob Pardo irányít. A cél, hogy egy egyszerű, de addiktív játékok készítsenek.

Bár megjelenési dátummal egyelőre nem tudtak szolgálni, azt leszögezték, hogy hamarosan számíthatunk a premierre. Nem, nem "Blizzard-hamarosan", hanem tényleg hamarosan. Az érdeklődők már regisztrálhatnak a játék hivatalos oldalán, hogy részt vehessenek a nyáron rajtoló béta teszten. Várhatóan PC mellett Macre és iPAD-re is elkészül a játék, amelyből az első trailer és első képek is megérkeztek.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

A bejegyzés trackback címe:

https://tuti-jatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr665165622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arszak 2013.03.27. 16:50:49

Épp most találtam egy szókirakós alkalmazást Facebook-on, amiben nehezítés gyanánt pénzügyi szavakat kell találni. Nem kell hozzá semmi, csak egy gép, meg Fb, és tuti nem unatkozol többet! www.facebook.com/Ismerkedj/app_387180568032405
süti beállítások módosítása